Project omschrijving

Opdracht

Celina Klarenbeek - icon

Tijdens het project branding the protest heb ik een nieuwe branding ontwikkeld voor een zelfbedachte protestbeweging. Dit heb ik doorgevoerd in een ontwerp met de daarbij behorende communicatiemiddelen.

Concept

Celina Klarenbeek - icon

Concept

Mijn protestbeweging protesteert tegen het gebruik van landbouwgif. Dit is namelijk schadelijk voor de gezondheid. Het gif komt op het voedsel terecht, wat wij mensen zonder te denken aan de gevolgen kopen en eten. Mijn doel is dan ook om mensen bewust te maken van de gevolgen op de gezondheid. Zij zullen volgen als protestant. De mensen die al schade hebben opgelopen door het gif, zijn degene die protesteren en de actie leiden.

Rechts ziet u het manifest die bij de protestbeweging hoort. Hier vind u waar wij voor staan en wat wij willen bereiken.

Het symbool is gifgroen en hiervan heb ik een doodskop gemaakt gecombineerd met een appel. Dit staat voor het vergiftigen van het fruit wat zorgt voor schadelijke gevolgen op de mens en uiteindelijke een vervroegde dood.

Doel opdracht

Eigen protestbeweging opzetten, die mensen aanzet tot actie.

Het stoppen van het gebruik van landbouwgif op het land en een verbod op het verkoop hiervan.

Programma’s

Celina Klarenbeek - icon

Bekijk hieronder welke programma’s ik heb gebruikt

Illustrator

Illustrator

Voor het maken van het symbool en de poster heb ik gebruik gemaakt van Adobe Illustrator. Hier heb je de mogelijkheid om zelf te illustreren en dit te combineren met beeld.

Indesign

Indesign

De stickers heb ik in Adobe Indesign samengesteld. Ook het T-shirt. Ik heb hier gebruik gemaakt van een pantone kleur om zo de kleur groen gifgroen te kunnen laten drukken.

Adobe XD

Adobe XD

Om een mobiele website te maken ter promotie en lancering van het protest heb ik gebruik gemaakt van Adobe XD. Hier heb ik een  ontwerp en prototype gemaakt van de website.

Mijn werk bekijken?

BEKIJK HET OVERZICHT

PORTFOLIO