Project omschrijving

Opdracht

Celina Klarenbeek - icon

Dit project betreft het creëren van een nieuwe huisstijl en een introductiecampagne voor het nieuwe museum die binnenkort opent in de cruiseterminal van Amsterdam.

De opdracht wordt gemaakt voor het moderne kunstmuseum voor culturele minderheden Dit is een museum dat bekend staat om hun moderne kunst. Het doel van de opdracht is om de vertegenwoordiging van moderne kunst door culturele minderheden in het mainstream musea te verbeteren. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat het museum een betere afspiegeling wordt van de Amsterdamse bevolking en een diverser publiek gaat trekken.

Concept

Celina Klarenbeek - icon

Concept

Tegenwoordig worden donkere mensen nog gezien als anders terwijl we al lange tijd een samenleving hebben waar verschillende culturen deel van uit maken. Multi staat voor een gemengde samenleving en ieder die gelijk is. Zij (de minderheid) hoort hier ook deel van uit te maken en dit wil ik met mijn introductiecampagne aan het licht brengen.

Doel opdracht

Het doel van de opdracht is om de vertegenwoordiging van moderne kunst door culturele minderheden in het mainstream musea te verbeteren. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat het museum een betere afspiegeling wordt van de Amsterdamse bevolking en een diverser publiek gaat trekken.

Oplevering

Het creëren van een nieuwe huisstijl en een introductiecampagne voor het nieuwe museum die binnenkort opent in de cruiseterminal van Amsterdam.

Celina Klarenbeek - huisstijl museum

Stationary

Voor het museum heb ik een stationary ontwikkelt (briefpapier, enveloppe en visitekaartje) Hier is de stijl doorgevoerd die in het styleboard is weergegeven zodat dit voor herkenbaarheid zorgt.

Website en social media

De website en het social media kanaal is gemaakt in Adobe Xd. Op Social media worden de kunstwerken van de kunstenaar getoond. Zodat men alvast een idee heeft wat er op de tentoonstelling gezien kan worden.

Programma’s

Celina Klarenbeek - icon

Bekijk hieronder welke programma’s ik heb gebruikt

Adobe XD

Adobe XD

Voor de website heb ik een prototype ontwikkelt in Adobe XD. In het programma kan gemakkelijk een design gemaakt worden zonder te coderen en getest worden.

Adobe pakket

Adobe pakket

Voor het maken van de media uitingen heb ik heet creative cloud pakket van Adobe gebruikt. Tijdens dit project heb ik Photoshop, Indesign en Illustrator gebruikt.

Mock up

Mock up

Om de gemaakte media uitingen professioneel te presenteren heb ik gebruik gemaakt van mock up. Dit is een programma met foto’s waar je je eigen ontwerp in kan uploaden.

Mijn werk bekijken?

BEKIJK HET OVERZICHT

PORTFOLIO